• ÖZEREN HALI & DEKORASYON

ANASAYFA


     ALÜMİNYUM JALUZİ PERDE

   
Ürün Kodu : ALÜMİNYUM JALUZİ PERDE
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Alüminyum Jaluzi Perde

Alüminyum jaluzi perdeler; U şeklinde kasa ile aynı renkte paslanmaz ve fırınlanmış slaytlar ve hareketliliği sağlayan mekanizmalar bir araya getirilerek istenilen ölçülerde üretilebilmektedir.

Mikro jaluzi de denilen 16 mm. genişliğinde olanın yanı sıra 25mm. ve 50 mm. genişliğinde olanları da bulunmaktadır. Tamamı ithal olan alümiyum slaytlar ;eloksal boya ile boyanmış ve fırınlanmıştır.Bombeli özellikleri nedeni ile ışığı istenilen şekilde ayarlama özelliğinin yanı sıra tam bir örtücülük sağlar. Slaytları tutan merdivenler ve 1.4mm. kalınlığında çekme ipleri son derece dayanıklı polyesterden üretilmiştir. Alüminyum jaluzi perdelerin üst kasasının içinde galvanizleşmiş çelik bir milin içinden geçtiği yönlendirici silindir ve merdivenlerin aşınmasını önleyen silindir dayanağı bulunmaktadır. Otomatik durdurucu fren; biri kaygan ve sabit, diğeri yivli ve hareketli, jaluzi perdenin istenilen yükseklikte durdurulmasını sağlayan bronz dişli iki tekerlekten oluşmaktadır. Fren sistemi iplerin birbirlerine dolaşmasına önleyen bir düzendedir. Alüminyum jaluzi güneşten etkilenmeyen, polikarbon şeffaf çubuk ve şeffaf kapağı sayesinde ayarlanabilmekte ve bu sayede dışarısını görme ve iç kısmı göstermeme konforunu yaşatmaktadır. Tavana, duvara ve kasa içine kolaylıkla monte edilmesinin yanı sıra alttan sabitleme ve zegil sistemi sayesinde hareket eden pencerelerde kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Alüminyum jaluzi perdenin yukarı doğru toplanmasının istenmediği durumlarda sabitleme kullanılarak sadece slaytların hareketliliği sağlanabilir. Jaluzi perdenin aynı zamanda yukarı doğru toplanması istendiğinde slaytların kenarlarından geçirilecek çelik tel ve kasa içine yerleştirilecek zegil aparatları perdenin aynı zamanda sallanmasını da engelleyecektir. Alüminyum jaluzi iki cam arası için de çok pratiktir. Butonlu ve çubuklu olmak üzere iki türlü üretilebilen çift cam arası jaluzi perdeler işlevselliği ile iş yerlerindeki ara bölmelerde tercih edilmektedir. Butonlu sistemde sadece slaytların açma kapama özelliğinden yararlanılabilmekte oysa çubuklu sistemde jaluzi perdenin aynı zamanda yukarı kaldırılabilme özelliğinden de yararlanılabilmektedir.

Eğri mekanlarda da jaluzi uygulaması yapılabilmektedir. Alüminyum jaluzi kullanım hataları yapılmadığı durumlarda dayanıklı bir malzemedir. Slaytların yere paralel hale getirilmeden yukarı doğru toplanmak istenmesi, temizleme esnasında slaytların bükülmesi, pencere kapatılırken jaluzinin arada kalması veya eşyaların slaytların üzerine yaslanması gibi durumlara dikkat edildiği taktirde jaluzi perdeniz uzun yıllar işlevselliğini koruyacak ve odanızın, büronuzun şıklığını tamamlayacaktır. Alüminyum jaluzi perdelerin temizliği slaytların tek tek tozunu almak sureti ile sıklıkla yapılmalıdır...
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
E-Mail
Telefon
Konu
Mesaj
 
 
 
Aktif Ziyaretçi104
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret110596